VI VIL SKABE FORANDRING

I dag udleder byggeindustrien 39% af den globale CO2, dette er ikke kun pga. energiforbruget men skyldes også i høj grad de materialer der bliver brugt.


HEMBOO har en mission om at lave byggelementer der skal kunne bruges i højhusbyggerier, og dermed gøre en stor forskel i industriens påvirkning på miljøet.


Vi ser frem til at kunne levere naturlige og bæredygtige byggematerialer til alt slags byggeri, og dermed give dig mulighed for at bo i et mere miljøvenligt hjem.

Mød teamet bag HEMBOO

HEMBOO er startet af to ingeniører fra DTU; Elsa Maria Iuliano og Helena Brandt Rejndrup. Det hele startede med at vi ville finde et alternativ til de forurenende byggematerialer der bliver brugt i byggebranchen. Især hamp og bambus viste sig at have stort potentiale, og derfor blev HEMBOO skabt med den overbevisning at ændre på måden vi bygger på. Og vi kommer tættere på, fordi interessen er der og industrien er ved at ændre sig, med stigende interesse for biobaserede materialer og kommende CO2 afgifter på byggematerialer.


Vi er på udgik efter flere profiler til teamet; blandt andet en forretningsprofil, som deler vores vision for at sparke de alt høje CO2 udledningerne ud af byggeindustrien. Og for at skabe en forandring i folks tankegang og måden vi gør tingene i branchen i dag. Vi høre gerne fra dig, så hvis du finder vores mission og mål interessante - Så skriv endelig til Helena.


Og hvis du står og skal til at sætte nogle vægge op, så hører vi også meget gerne fra dig.

Helena Rejndrup

Adm. direktør og ejer

Få et gratis estimat på dit projekt

 
 
Idé
Tegninger og byggeplads
Vi har byggetilladelse